Leuke sprookjes over mondzorg

Kinderen spelenderwijs leren om hun gebit gezond te houden? Bestel dan de avontuurlijke sprookjes van Glansje voor nog geen € 5,- inclusief verzendkosten. Het is mogelijk om elk boekje te personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van uw kind op de cover. Scholen en overige geïnteresseerden kunnen hun logo of advertentie aan het boekje toevoegen.

04 september 2016

Leer de ‘kleintjes’ verstandig poetsen en verdien een elektrische tandenborstel

  • Maak een goede spreekbeurt over de tandarts, over het belang van goed poetsen (‘poetstips’), 2 x per jaar een controle maar ook over verantwoord eten en drinken…
  • Geef een leuke, misschien grappige maar vooral ook leerzame spreekbeurt aan kinderen uit klas 1 of 2. Gebruik hierbij onze speciale ‘spreekbeurtkoffer’. Natuurlijk geef je de spreekbeurt na en in overleg met je meester of juf. Zij moeten het wel goedvinden en….
  • Hij / Zij ‘moet’ je spreekbeurt ook beoordelen! Krijg je voor de spreekbeurt tenminste een ‘ruim voldoende’ en kan je deze beoordeling van je juf of meester ook aan ons laten zien, dan is de elektrische tandenborstel voor jou!  Natuurlijk krijg je ook applaus van de klas én geeft het een goed gevoel als je kleine kinderen hebt geleerd waarom goed poetsen zo belangrijk is.

Doe je mee?
Doe je mee, ga je de uitdaging aan en wordt je ‘ambassadeur van het gezonde gebit’, neem dan contact op met de JTV Mondzorg voor kids- praktijk waar jij twee keer per jaar voor controle komt en meld je aan. Doe dat ruim voor de dag dat je de spreekbeurt wil geven, tenminste vier weken en neem een briefje van je juf of mester mee waarin staat wanneer jij de spreekbeurt geeft   

We wensen je nu al vast veel succes!
Je collega’s van JTV Mondzorg voor kids

Uw kind laten schitteren in Glansrijk? Bestel dan een gepersonaliseerd boek van Glansje.

Bestellen >

Bestellen voor Scholen >

Bestellen overig >

Kleurwedstrijd

JTV Mondzorg voor Kids organiseert in 2016 en 2017 een doorlopende kleurwedstrijd. Elke maand ontvangt de winnaar een sprookje van Glansje. Download een kleurplaat van Glansje en stuur deze naar: JTV Mondzorg voor kids, Obrechtstraat 25, 5344 AT Oss.

Kleurplaten

Tips over Mondzorg

Een gaaf en glanzend gebit is mooi en belangrijk voor de gezondheid. Glansje.nl is dé plek voor ouders/verzorgers, scholen en alle beroepsbeoefenaars en organisaties die bijdragen aan goede mondzorg voor kinderen. 

Wie is jouw favoriete karakter?

De Draak

De Draak

Glansje

Glansje

Tandenfee

De tanden-fee

Koningin Karlijn

Koningin Karlijn

Tom

Tom