Leuke sprookjes over mondzorg

Kinderen spelenderwijs leren om hun gebit gezond te houden? Bestel dan de avontuurlijke sprookjes van Glansje voor nog geen € 5,- inclusief verzendkosten. Het is mogelijk om elk boekje te personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van uw kind op de cover. Scholen en overige geïnteresseerden kunnen hun logo of advertentie aan het boekje toevoegen.

30 augustus 2016

Glansje speelt hoofdrol in digitaal lespakket

Om goede mondzorg voor kinderen te ontsluiten, onderhoudt JTV Mondzorg voor kids nauwe contacten met diverse basisscholen. Naast adviezen over voorlichting & preventie (voor ouders), regelen we onder andere het ‘halen en brengen’ van kinderen naar een aantal praktijken en staan we met ‘state off the art’ Dental Cars bij vele scholen in onze regio’s.

Het digitale lespakket voor groepen 1 en 2 is ontwikkeld volgens de hoogste standaarden voor het Digibord in samenwerking met tandartsen en kindertandverzorgenden. Het bestaat uit twee geanimeerde sprookjes met voice-over; korte spannende verhalen over Glansje, het prinsesje met een stralende lach. Verder bevat het onder andere een Digiles over tanden(poetsen), interactieve opdrachten, waaronder een poetsopdracht met bijbehorend diploma en een kleurplatenactie. Voor ouders hebben we simpele tips en adviezen. Interesse in lespakket? Mail dan met Raoul Trentelman, r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl.

Uw kind laten schitteren in Glansrijk? Bestel dan een gepersonaliseerd boek van Glansje.

Bestellen >

Bestellen voor Scholen >

Bestellen overig >

Kleurwedstrijd

JTV Mondzorg voor Kids organiseert in 2016 en 2017 een doorlopende kleurwedstrijd. Elke maand ontvangt de winnaar een sprookje van Glansje. Download een kleurplaat van Glansje en stuur deze naar: JTV Mondzorg voor kids, Obrechtstraat 25, 5344 AT Oss.

Kleurplaten

Tips over Mondzorg

Een gaaf en glanzend gebit is mooi en belangrijk voor de gezondheid. Glansje.nl is dé plek voor ouders/verzorgers, scholen en alle beroepsbeoefenaars en organisaties die bijdragen aan goede mondzorg voor kinderen. 

Wie is jouw favoriete karakter?

De Draak

De Draak

Glansje

Glansje

Tandenfee

De tanden-fee

Koningin Karlijn

Koningin Karlijn

Tom

Tom