Glanjse.nl Logo

30 augustus 2016

Glansje speelt hoofdrol in digitaal lespakket

Om goede mondzorg voor kinderen te ontsluiten, onderhoudt JTV Mondzorg voor kids nauwe contacten met diverse basisscholen. Naast adviezen over voorlichting & preventie (voor ouders), regelen we onder andere het ‘halen en brengen’ van kinderen naar een aantal praktijken en staan we met ‘state off the art’ Dental Cars bij vele scholen in onze regio’s.

Het digitale lespakket voor groepen 1 en 2 is ontwikkeld volgens de hoogste standaarden voor het Digibord in samenwerking met tandartsen en kindertandverzorgenden. Het bestaat uit twee geanimeerde sprookjes met voice-over; korte spannende verhalen over Glansje, het prinsesje met een stralende lach. Verder bevat het onder andere een Digiles over tanden(poetsen), interactieve opdrachten, waaronder een poetsopdracht met bijbehorend diploma en een kleurplatenactie. Voor ouders hebben we simpele tips en adviezen. Interesse in lespakket? Mail dan met Raoul Trentelman, r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl.

De sprookjes van Glansje

Met de sprookjes van Glansje leert uw kind spelenderwijs over het behoud van een gezond gebit. De spannende sprookjes gaan daarnaast over moed, samenwerken en oplossingen bedenken. Altijd vanuit de ‘sprookjeswereld’ (beleving) van het kind.

Bestellen >

 

Wie is jouw favoriete karakter?

De Draak

De Draak

Glansje

Glansje

Tandenfee

De tanden-fee

Koningin Karlijn

Kastanje mannetje

Tom

Tom